sl Slovenščina

Dragi člani in članice AmCham Young Leaders Cluba!
Ali veste, kaj pravzaprav pomeni ‘reinoviranje’ in kako lahko ta koncept vodi do poslovnega uspeha? Z znanstvenico, podjetnico in ‘gurujko’ reinoviranja dr. Nadyjo Zhexembayevo bomo duh reinoviranja postavili v višjo prestavo in odkrivali, kako preživeti in celo uspevati ob hitrih spremembah.

Če ste pripravljeni na bootcamp reinovacije v poslovnem svetu, se pridružite srečanju, ki bo potekalo v sredo10. aprila ob 17.00 uri, v Catering Lab, Kavčičeva ulica 66, Ljubljana.

Svojo prijavo potrdite s klikom na spodnji gumb.

PRIJAVA

*Prijava je možna samo za člane in članice AmCham Young Leaders Cluba

Dr. Nadya Zhexembayeva je znanstvenica, podjetnica in avtorica, specializirana za reinoviranje. Revija Ventures jo je poimenovala »gurujka reinoviranja«, TEDxNavasink pa »kraljica renoviranja«. Njena predavanja so navdušila že več kot 500.000 vodstvenih delavcev po svetu.

Z renoviranjem obstoječih izdelkov, praks vodenja ter poslovnih modelov je Nadya pomagala številnim podjetjem (kot so Bill&Melinda Gates Foundation, Coca-Cola, Cisco, L’Oreal Group, Danone, Henkel, Erste Bank, Danfoss, Knauf Insulation) slediti novim zahtevam trga in jih pripraviti na morebitne prihajajoče izzive. Je tudi avtorica mnogih knjig. Soundview Executive Book Summaries je knjigo »Overfished Ocean Strategy: Powering Up Innovation for a Resource Revived World« izbral za najboljšo knjigo leta 2014. BookAuthority je »Embedded Sustainability: The Next Big Competitive Advantage« izbral za eno najboljših knjig o trajnosti vseh časov. Kot avtorica je tudi sodelavka revij Forbes in Harvard Business Review.