sl Slovenščina

Vas zanima, kako spodbuditi prosto prehajanje znanj in izkušenj med različnimi podjetji, industrijami in državami? Bi svojim zaposlenim omogočili izmenjavo izkušenj, sklepanje novih povezav, bi poglobili sodelovanja z drugimi podjetji, okrepili medsebojno razumevanje in zaupanje, s tem pa krepili poslovno okolje v Sloveniji?

 

Potem vas vabimo na predstavitev projekta Talent Cloud, ki daje življenje tovrstnemu razmišljanju in ravnanju. Pridružite se nam v četrtek, 11. februarja 2021, ob 14. uri, ali v petek, 12. februarja 2021, ob 11. uri.

 

Ekipa Talent Clouda je uspešno izpeljala že dve sezoni. V 2. sezoni projekta je sodelovalo 13 podjetij, izmenjali smo si 66 zaposlenih in skupaj rešili 21 izzivov. Letos se projekt širi v številu podjetij in tudi preko meja naše države. Na predstavitvi bomo predstavili potek projekta in odgovorili na vsa vaša vprašanja.

Talent Cloud  je platforma, ki omogoča prosto prehajanje znanj in izkušenj med različnimi podjetji, industrijami in državami. Glavni cilji in prednosti sodelovanja v Talent Cloudu so poiskati praktične in delujoče rešitve za aktualne izzive, hitrejšo implementacijo idej, dvig agilnosti in zadovoljstva zaposlenih, krepitev in razvoj kompetenc vseh udeleženih, prenos dobrih praks in znanja na razvojnih projektih, ki se ne navezujejo na osnovno dejavnost podjetja.