sl Slovenščina

V poslovnem svetu, kjer hitrost in konkurenca krojita tempo, včasih pozabljamo, da je ljubezen tista sila, ki lahko ustvari trajnostne in uspešne povezave med sodelavci, partnerji ter celotnimi organizacijami. Ko v poslovnem svetu govorimo o ljubezni, govorimo o iskrenosti, razumevanju, podpori in skupnem cilju, ki nas povezuje, kar je ključno za gradnjo zaupanja in vzajemnega spoštovanja.

Temeljna vrednota v današnjem poslovnem okolju pa vse bolj postaja tudi sodelovanje in razumevanje, da smo skupaj močnejši. Ko pa združimo to moč sodelovanja s konceptom ljubezni, se odprejo vrata izjemnih poslovnih zgodb.

Na decembrskem srečanju 14. generacije AmCham YOUng Professionals bomo skupaj z dr. Aleksandrom Zadelom raziskovali, kako lahko ljubezen in veščine sodelovanja postanejo temelj uspešne poti mladih liderjev.

Se nam pridružiš? Potrdi svojo prijavo TUKAJ.


*V kolikor se srečanja ne uspeš udeležiti, nam to sporoči na young@amcham.si.

Dr. Aleksander Zadel, ustanovitelj Inštituta C. A. R. in eCoaching platforme Potendo, je univerzitetni diplomiran psiholog, doktor znanosti in specialist klinične psihologije. Kot profesor je predaval na Oddelku za biopsihologijo na Fakulteti za matematiko naravoslovje in informacijske tehnologije Univerze na Primorskem. V gospodarstvu že več kot 20 let vodi predavanja in delavnice v različnih podjetjih in uspešno mentorira ljudi, da na podlagi lastnih potencialov in želja razvijejo suverene in avtonomne rešitve, s katerimi povečajo osebno zadovoljstvo in učinkovitost. Poleg izobraževanj izvaja tudi coachinge vodilnih kadrov ter psihološka testiranja in profiliranja zaposlenih.

 

 

Se vidimo kmalu,
ekipa AmCham