sl Slovenščina

Ali je nov Zakon o delovnih razmerjih – ZDR-1 prinesel učinkovitejšo prilagajanje razmeram na trgu? Je vzpostavljena večja notranja fleksibilnost in fleksibilnost trga dela? Bodo stroški za zaposlitev za nedoločen čas za delodajalca res manjši? Bodo postopki za poenostavitev sklenitve in prenehanja delovnega razmerja delovali v praksi?

Želimo si slišati vaše poglede in izkušnje, ki jih boste lahko izmenjali z enim glavnih snovalcev novega zakona. Gost AmCham Strokovnega posveta bo Peter Pogačar, generalni direktor Direktorata za delovna razmerja in pravice iz dela, Ministrstvo za delo, družino,socialne zadeve in enake možnosti

Pridružite se nam v torek 11. junija 2013, od 14 do 16 ure v Austria Trend Hotelu, Dunajska 154, dvorana Kronos, Ljubljana.

V pogovoru bo sodeloval tudi Miro Smrekar, so-predsedujoči AmCham Delovno pravni komisiji in direktor Adecco H.R. d.o.o. in predstavnica Zveze svobodnih sindikatov Slovenije Andreja Toš Zajšek, ki je bila aktivno vključena v pogajanja in pripravo novega zakona.

Posvet bo vodila Biljana Čamber Pavli, aktivna članica AmCham Delovno pravne komisije in odvetnica, Odvetniška pisarna Martelanc in Čamber Pavli.

Vljudno vabljeni!

mag. Ajša Vodnik & Ekipa AmCham

Za člane AmCham Slovenija je Strokovni posvet brezplačen. Za nečlane 90 eur+ddv. Število mest je omejeno. Vaše prijave sprejemamo do ponedeljka, 10. junija 2013 na elektronski naslov: business@amcham.si., če želite nam lahko že vnaprej pošljete vprašanje, ki bi ga želeli zastaviti na posvetu. Dogodek bo potekal v slovenskem jeziku.