sl Slovenščina

AmCham Komisija za intelektualno lastnino vas v sodelovanju z Veleposlaništvom Združenih držav Amerike v Sloveniji vljudno vabi na poslovno kosilo z izjemnim gostom enim vrhunskih strokovnjakov za patente iz ZDA Randall R. Rader, Chief Judge to the United States Court of Appeals for the Federal Circuit.

Spoštovani sodnik Rader je dobitnik več nagrad na področju intelektualne lastnine, soavtor številnih publikacij, med drugim tudi knjig Cases and Materials on Patent Law in Patent Law in a Nutshell, ki se uvrščata med najbolj brane s področja zakona o patentih v ZDA.

Randall R. Rader bo v kratkem predavanju predstavil pogoje za uveljavitev inovativne ekonomije in izjemnega pomena intelektualne zaščite inovacij, predstavil bo svoj pogled na položaj intelektualne lastnine v Evropi in podal primere dobre prakse.

AmCham Komisija za intelektualno lastnino pa bo prvič javno predstavila Dokument o stališčih o stanju intelektualne lastine v Sloveniji.

Dogodek bo potekal v angleškem jeziku brez prevoda.

Prosimo potrdite svojo udeležbo na naslov business@amcham.si, najkasneje do ponedeljka 13.januarja 2014 do 13 ure. število mest je omejeno!