sl Slovenščina


Pomagajte nam odkriti PLAN B.


Vljudno vas vabimo, da se nam pridružite na decembrskem AmCham Business Leaders Book Club dogodku, kjer bomo s priznanim novinarjem Boštjanom Videmškom govorili o njegovi najnovejši knjigi PLAN B.


Dogodek bo potekal v četrtek, 10. decembra 2020, med 16.00 in 17.15*. Srečanje bomo za vašo in našo varnost v celoti izvedli prek spleta. V pogovoru se nam bodo pridružile tri izjemne poslovne liderke oz. liderji, ki jih bomo razkrili v začetku decembra.


Za vse tiste, ki spodnje ponudbe za naročilo knjige ne boste utegnili sprejeti, pred udeležbo na dogodku v branje priporočamo intervju z gospodom Videmškom, ki ga je konec oktobra na spletu objavila RTV Slovenija.  


*Udeležba samo s posebnim vabilom za člane Business Leaders Cluba.Podarimo vam 10 knjig.


Vsi, ki želite pred obiskom dogodka knjigo PLAN B prebrati, vam omogočamo enostavno naročilo kar prek AmCham Slovenija. Na business@amcham.si nam do srede, 11. novembra 2020, sporočite naslov za dostavo in knjiga vas bo do konca tedna pričakala v nabiralniku.


Prvim desetim, ki oddate naročilo, knjigo podarimo. Redna cena knjige je 26,90 € in vključuje DDV, plačilo pa je po povzetju.