sl Slovenščina


Svet je v novi industrijski revoluciji, ki jo zaznamuje razvoj tehnologij. Nove programske rešitve in inovacije spreminjajo tradicionalne industrije. V kolikšni meri imajo države razvite sposobnosti za bodoča poslovanja? Kako bo to vplivalo na vaše poslovanje? Kakšna bo prihodnost industrij in kako se lahko pripravite na še neznane izzive? 


AmCham Slovenija svoje Patron člane vabi na Patron Only dogodek "Prihodnost industrij", ki bo priložnost za pogovor z vrhunskim voditeljem in strokovnjakom na področju strateškega načrtovanja. 


Gost srečanja bo Johan C. Aurik, so-avtor knjižnih uspešnic: »The Future of Strategy: A Transformative Approach to Strategy for a World that Won’t Stand Still (McGraw-Hill, 2015)« in »Rebuilding the Corporate Genome (John Wiley & Sons, 2002)« ter avtor številnih člankov na temo strateških poslovnih vprašanj.Z udeleženci bo delil pogled v prihodnost in neprecenljive izkušnje, ki jih je kot Managing Partner and Chairman of the Board pridobil skozi dolgoletno vodenje enega največjih svetovnih podjetij – A.T. Kearney.


 


Dogodek bo potekal ob popoldanski kavi v torek, 10. oktobra 2017, od 17.00 do 18.30, v Radisson Blu Plaza Hotel Ljubljana.


Srečanje bo potekalo v angleščini, v ozkem krogu AmCham Patron članov in izbranih gostov in bo zaprto za javnost. Obenem bo to izjemna priložnost, da izmenjate svoje ideje in izkušnje.