sl Slovenščina

Prisrčno vabljeni, da na razgiban in igriv način občutite energijo ljudi za rešitvami na izzive, ki so si jih zastavili pred osmimi meseci. Spoznajte projekte, ki so v okviru nacionalne platforme za sodelovanje iskali načine, kako povečati kakovost življenja in izboljšati poslovno okolje v Sloveniji. 
Talenti v gospodarstvu – kdo so, kako jih razvijati, privabiti in obdržati v slovenskem poslovnem okolju? (Snežna kepa – središče optimizma) Slovenija 4.0: Očistimo Slovenijo papirnatih računov! (Združenje Manager)Slovenija, zelena referenčna država v digitalni Evropi: kako s to ambicijo navdušiti 300.000 Slovencev? (Inženirke in inženirji bomo)

Veselimo se vaše družbe na zaključnem dogodku 4. kroga Partnerstva za spremembe v torek, 12. junija 2018, od 8.30 do 10. ure v SiTi Teatru BTC, Šmartinska cesta 152, Ljubljana.


 


Kot posebni gost se nam bo pridružil 

doc. dr. Dan Podjed, ZRC SAZU.


BODIMO
 


Pričnite torkovo jutro sproščeno in spoznajte ljudi, ki so na izmenjavah rušili stereotipe, se (na)učili in dokazovali, da znamo sodelovati. Samo skupaj lahko premikamo meje in ustvarjamo pozitivne zgodbe.Bi sodelovali tudi vi in se nam pridružili na dogodku?

PRIJAVA 


Prosimo, da svojo udeležbo potrdite najkasneje do ponedeljka, 11. junija 2018, na povezavi https://www.amcham.si/pzs.html ali na elektronskem naslovu vesna.svagelj@gov.si.