sl Slovenščina

AmCham Slovenija in Ministrstvo za javno upravo Republike Slovenije vas vljudno vabita na


PARTNERSTVO ZA SPREMEMBE,


ki bo tokrat združen uvodno-zaključni dogodek. Potekal bo v okviru globalnega dogodka OECD "Government After Shock", ki se bo odvijal v 40 državah po vsem svetu.


Dobimo se v torek, 17. novembra 2020, od 11.00 do 12.30 na platformi Zoom.


Povezava za ogled dogodka


Ustvarili bomo odprt pogovor o izkušnjah z upravljanjem in delom v času kriznih razmer covid-19 v javnem in zasebnem sektorju. Vzpostavili bomo globalni dialog o potrebnih spremembah v delovanju vlad in sistemov državnih uprav, prav tako pa zavedanje o potrebnih spremembah v gospodarstvu. Identificirali bomo sistemske in praktične spremembe za bolj uspešno soočanje s kompleksnimi družbenimi, gospodarskimi, podnebnimi in drugimi izzivi v prihodnosti.  


Osrednja gosta:Z nami bosta tudi

Peter Pogačar, direktor Direktorata za javni sektor,

Marko Derča, partner, Kearney.
Partnerstvo za spremembe, nacionalna platforma sodelovanja, še naprej ustvarja pozitivne zgodbe in dokazuje, da sodelovanje med javno upravo in gospodarstvom na nov, drugačen in inovativen način deluje.


S ponosom vam predstavljamo izzive, ki jih bomo reševali v 7. krogu Partnerstva za spremembe:


Protonska terapija v Sloveniji –  odgovoren prispevek družbi in javnemu zdravstvenemu sistemu – nosilec izziva je Onkološki inštitut Ljubljana.


NICKI: spodbuda Proof of Concept – nosilec izziva je Kemijski inštitut.


DODANA V(R)EDNOST! Usklajenost med univerzitetnim znanjem in trgom dela – nosilec izziva je Pisarna za prenos znanja, Univerza v Ljubljani.


Vsi trije izzivi se bodo na dogodku predstavili, prav tako pa bomo slišali rezultate in izkušnje izzivalcev 6. kroga Partnerstva za spremembe. 


PRIJAVA