sl Slovenščina

Sara Isaković je že odplavala svoj olimpijski krog, sedaj bo s člani in članicami AmCham Young Leaders Cluba opravila olimpijski trening psihološke odpornosti. Kot nekdanja vrhunska športnica se namreč zaveda, kako pomemben je um, pa ne samo v športu, temveč tudi na poklicni poti.

Na delavnici bo Sara Isaković na sproščen, simpatičen in praktičen način približala temo in pomagala pri odgovorih na vprašanja:

  • Kako slediti ambicijam in ciljem?
  • Kako ohraniti osredotočenost?
  • Kako v ekipi vzpostaviti sproščeno in kreativno okolje?
  • kako ohraniti mirno glavo v hitrem tempu življenja?

 

Prijavi se na dogodek TUKAJ.

*Prijave so možne samo za člane in članice AmCham Young Leaders Cluba

Sara Isaković je najuspešnejša slovenska plavalka, dobitnica srebrne olimpijske kolajne na Olimpijskih igrah v Pekingu leta 2008, ki so predstavljale vrhunec njene športne kariere. Poleg športa je danes, točno 5 let po zaključku kariere, svoje poslanstvo našla v raziskovanju delovanja možganov (na U.S Navy Seals-ih, Marincih ter Olimpijskih športnikih), ter dela na področju performance psihologije (psihologija optimalnega nastopanja). Po končani diplomi iz univerze Berkeley in magisterija v San Diegu, se je Sara začela ukvarjati s športniki, piloti, glasbeniki ter poslovneži in jim pomaga izvesti optimalen nastop v stresnih situacijah.

Se vidimo kmalu,
ekipa AmCham