sl Slovenščina


Letošnja NT konferenca, osrednja in največja tehnološko-poslovna konferenca v Sloveniji, bo potekala že 24. zapored, na njej pa boste imeli možnost prisluhniti številnim prestižnim gostom in predavateljem.


Svoj pečat bomo pustili tudi mi, z AmCham eksluzivnim kosilom za poslovne liderje*, ki bo potekalo v okviru NTK Poslovnega dne, v sredo, 22. maja 2019. Dan se bo začel ob 9. uri z otvoritveno slovesnostjo, nadaljeval z osrednjim dogodkom za poslovne in tehnološke udeležence, kasneje pa z razdelitvijo na 5 glavnih vertikal, kjer bo moč slišati veliko o prepletu tehnologije in posla v finančnem, energetskem, javnem, proizvodnem in zdravstvenem sektorju.


Poseben gost ekskluzivnega poslovnega kosila bo Luciano Floridiprofesor filozofije in etike informiranja na Univerzi v Oxfordu, kjer vodi laboratorij za digitalno etiko (DELab) na internetnem inštitutu Oxford. Je tudi fakultetni sodelavec Inštituta Alan Turing, v okviru katerega, vodi skupino za podatkovno etiko.Več o konferenci si  lahko preberete tukaj: www.ntk.si.


Veselimo se druženja z vami! 


 


*Srečanje bo potekalo v ožjem krogu v angleškem jeziku in bo zaprto za javnost.