sl Slovenščina

V poslovnem svetu so izzivi nekaj, s čimer se mladi liderji in liderke srečujejo na vsakem koraku. A na klasičen način »brainstormanja« se mnogo udeležencev ne uspe dovolj dobro vključiti, zgodijo se šumi v komunikaciji ali pa se posamezniki nehote odzovejo z obrambnim mehanizmom.
Na januarskem srečanju 14. generacije AmCham YOUng Professionals se bomo izzivov lotili bolj kreativno!

Certificiran Lego Serious Play moderator, Anže Bečaj, bo predstavil in na strukturiran način vodil delavnico za učinkovitejše soočanje s težavami in izzivi.

Z metodo Lego Serious Play (LSP) bodo udeleženci delavnice:

  • izboljšali sodelovanje ekipe,
  • rešili problem ali težavo, kjer ni enoznačne rešitve,
  • izboljšali komunikacijo in zaupanje,
  • aktivirali vse posameznike ekipe,
  • razmišljali »out of the box«.

 

Se nam pridružiš? Potrdi svojo prijavo TUKAJ.


*V kolikor se srečanja ne uspeš udeležiti, nam to sporoči na young@amcham.si.

Anže Bečaj je uspešen podjetnik in član AmCham Young Leaders Club.
Po zaključenem študiju je v več podjetjih vodil razvojne ekipe, kjer se je večkrat srečal z izzivi, kako poenotiti ekipo, da skupaj rešujejo poslovne, življenske situacije in naredijo več kot lahko naredi posameznik.
Kot certificiran LEGO® SERIOUS PLAY® moderator priznava, da v samem bistvu ne gre za zlaganje kock, ampak za gradnjo zdravih odnosov v ekipi ter medsebojno zavezo sodelujočih za uspeh. Vse to pa pripelje do zmagovalne ekipe.
Anže pravi: »ljudje v ekipi so kot kocke, vsaka kocka zase ima svojo vlogo, povezane v eno celoto pa tvorijo nekaj izjemnega.«

 

 

Se vidimo kmalu,
ekipa AmCham