sl Slovenščina

MREŽENJE Z VSEBINO

Spoštovani člani in prijatelji AmCham Slovenija,
vljudno vas vabimo na kombo AmCham Poslovni zajtrk:

Nadgradimo veščine za poklice prihodnosti

Šolski sistem in delovna mesta kot središče potrebnih znanj 

GOVORCI:

 

Kot ključni poslušalec se nam bo pridružil:

Prof. dr. Andrej Brodnik, Fakulteta za matematiko, naravoslovje in informacijske tehnologije, Univerza na Primorskem, in Fakulteta za računalništvo in informatiko, Univerza v Ljubljani, ter predsednik ACM Slovenija – Association for Computing Machinery.

Predstavitev dobrih praks:

Učitelj sem! Učiteljica sem!

Pogovor bo vodila Sanja Savič, vodja oddelka pravnega svetovanja, PwC v Sloveniji, in sopredsedujoča AmCham Komisiji za prihodnost dela in izobraževanja.

PRIJAVA:

Zaradi trenutnih razmer in stanja s širjenjem bolezni Covid-19, bo AmCham Poslovni zajtrk potekal izključno v virtualnem okolju. Na platformo Zoom se bomo skupaj z gosti govorniki javljali v živo iz hotela Slon v Ljubljani. Kljub virtualni izvedbi bomo poskrbeli za zanimivo vsebino, interaktivno druženje in pristno izkušnjo. Dogodek je namenjen članom, podpornikom in partnerjem AmCham Slovenija ter diplomatskemu zboru.

Na dogodek se prijavite najkasneje do ponedeljka, 12. aprila 2021. Povezavo do prenosa boste prejeli dan pred dogodkom.

Dogodek bo potekal v slovenščini s simultanim prevajanjem v angleščino.

Za člane AmCham Slovenija in ostale povabljene goste je udeležba na Poslovnih zajtrkih brezplačna. Kljub temu, da je dogodek organiziran virtualno, vas vljudno prosimo, da nam svojo morebitno neudeležbo vnaprej sporočite oz. se od dogodka odjavite na office@amcham.si. V primeru, da tega ne boste storili, vas bomo prosili, da prispevate 25 EUR, ki jih bomo namenili v dobrodelne namene.

Več informacij na www.amcham.si ali office@amcham.si.