sl Slovenščina

V poplavi sporočil, dogodkov, govorcev in predstavitev je težko izstopati. Z Own The Room treningom hitro osvojite preproste, a učinkovite tehnike komuniciranja z občinstvom. 


Treningi javnega nastopanja Own The Room niso običajno izobraževanje. Pripravite se na bootcamp komunikacijskih veščin, kjer boste nenehno na nogah, vključeni v delo v parih ali majhnih skupinah in boste imeli veliko priložnosti, da tehnike, ki se jih boste naučili v teoriji, preizkusite tudi v praksi. Presenečeni boste, kolikšen potencial imate in kako zabavno ga je sproščati! 


V enem dnevu udeleženci Own The Room treninga dosežejo viden napredek v vlogi učinkovitih govorcev in s tem boljših vodij. Naslednji Own The Room dogodek bo potekal v Ljubljani, 22. marca 2018, od 9.00 do 16.00, Austria Trend Hotel.


 Člani AmCham Slovenija imajo priložnost sodelovati na dogodku Own The Room Ljubljana CORE: 'Base training for just a fraction of the price' – člani AmCham Slovenija imajo 50 % popust na kotizacijo.


REGISTRACIJA


*Člani AmCham Slovenija imajo 50 % popust na kotizacijo. Uporabite kodo AMCHAMOTR in izkoristite priložnost.Martina Merslavič, trenerka in vodja regije Adriatic, Own The Room. Martina je ena izmed 40 globalno licenciranih trenerjev komunikacijskih veščin po metodi Own The Room. Posameznike in organizacije spodbuja, da spregovorijo izven svoje cone udobja. Trdno verjame, da je rast pogojena z vstopanjem v območje neznanega, s preizkušanjem novih pristopov in z učenjem na lastnih napakah. Prepričana je, da je reševanje problemov najboljši vzvod napredovanja. Njen cilj je izkoristiti vsako priložnost za dvigovanje standardov na področju javnega nastopanja in organizacijskega komuniciranja. Martina je sicer odlična poznavalka trženja in komuniciranja, izkušena vodja projektov in poslov, cenjena trenerka javnega nastopanja.

Vprašanja, komentarji?


Poglejte si zakaj Sheryl Sandberg (COO, Facebook), Reid Hoffman (ustanovitelj LinkedIna) in  številni drugi poslovni liderji prisegajo na Own The Room. Več informacij: Martina Merslavič, vodja regije Adriatic, Own The Room, martina@owntheroom.com.