sl Slovenščina

V četrtek, 10.  novembra 2022, od 14.00 do 15.30, se bomo družili na Empower Lunch kosilu z Damjanom Kraljem, glavnim izvršnim direktorjem družbe BTC.

 

Ob dobri hrani se bomo pogovarjali o medsebojnih poslovnih izzivih in skušali zanje najti rešitve.

 

Damjan Kralj vse od leta 2019 v vlogi glavnega izvršnega direktorja prevzema odgovornost za uspešno poslovanje in razvoj družbe BTC, ki temelji na povezovanju s številnimi domačimi in tujimi strateškimi partnerji. Več kot 15 letne predhodne izkušnje na vodstvenih funkcijah v družbi BTC mu zagotavljajo prvovrstne kompetence, odlično poznavanje panoge in notranjega delovanja sistema.

Družba BTC pod blagovno znamko BTC City v Ljubljani upravlja enega izmed največjih nakupovalnih, poslovnih, rekreativno-zabaviščnih in kulturnih središč v Evropi, poleg tega pa upravlja še nakupovalni središči v Novem mestu in Murski Soboti.

Poleg tega je Damjan ponosen na to, da pod okriljem družbe BTC neprestano iščejo in razvijajo nove, inovativne, zanimive, okolju ter uporabniku prijazne rešitve, ter da celotno območje BTC City Ljubljana letno generira več kot 21 milijon obiskov.

 

Se vidimo?
Ekipa AmCham Young

*Dogodek je namenjen članom in članicam AmCham Young Leaders Cluba.