sl Slovenščina

Have you had something on your mind lately?
Something that you would hope to change in the future?
Are you interested in influencing or journalism?

Le še nekaj dni nas loči do delavnice "Mladi in mediji."  Delavnica bo v četrtek, 17. februarja 2022, med 17.00 in 18.30 na platformi ZOOM.

Z nami bosta študentka novinarstva s Finske, Emma Klipinen in Sandra Kecman, vodja digitalnega marketinga, predavateljica na GeaCollege, mentorica v programu Prvi mentor in članica AmCham Young Leaders Cluba.

Med drugim bomo zvedeli kako mladi skupaj ustvarjajo medije na in s tem delajo spremembe na bolje, se dotaknili svobode govora in pomena medijske pismenosti.

Emma Klipinen je mlada obetavna novinarska s Finske, ki nam bo predstavila zanimiv program “The Voice of the Youth”, kjer se mladi študentje učijo o medijih in novinarstvu, in s članki in delom vplivajo na javno razpravo.

Podobne primere bomo iskali tudi v Sloveniji in se dotaknili tem svobode govora in pomena medijske pismenosti. V pogovoru se nam bo pridružila Sandra Kecman, vodja digitalnega marketinga, predavateljica na GeaCollege, mentorica v programu Prvi mentor in članica AmCham Young Leaders Cluba.

Delavnica bo osredotočena na različne vrste vaj in skupne razprave. Nestrpno že čakamo, da vas zopet vidimo, tokrat virtualno. 🙂