sl Slovenščina

Na 3. srečanju AmCham Young Leaders Club, 14. maja 2013, bomo gostili vrhunsko strokovnjakinjo z več kot 25 leti izkušenj na področju proučevanja posameznika- človekovega notranjega delovanja, njegovega odzivanja na zunanje dejavnike na vplive okolja in stresne situacije vsakodnevnega življenja- Liljano Cvjetičanin, dipl. psih., kinetik in grafolog. Skupaj z udeleženci bo poskušala odgovoriti na vprašanja Kako bolje spoznati/prepoznati sebe in druge? Kako izboljšati medsebojne odnose? Kako se prilagoditi in komunicirati z različnimi vedenjskimi tipi ljudi? Kako zaznavamo sebe in kako nas zaznavajo drugi?

Ga. Cvjetičanin je bila s svojim znanjem, izkušnjami in ustvarjalnostjo v neprecenljivo korist že mnogim podjetjem, ki so jo angažirala kot zunanjo svetovalko za pomoč pri učinkovitejšem vodenju, za pomoč pri zaposlovanju, izvedbo antistresnega treninga in psihološko svetovanje, kjer ob kognitivni metodi sledi tudi intuiciji, izboljšanju komunikacije ter povečanju prodaje.

S svojim predavanjem je pred kratkim že navdušila udeležence programa AmCham Young Professionals. Odločili smo se, da privilegij sodelovanja v njeni vrhunski delavnici omogočimo tudi udeležencem Young Leaders Club-a. Prepričani smo namreč, da so zavedanje sebe in svojih čustev, svoje intuicije in posledično sveta okoli sebe, nujni temelji vsakega dobrega poslovnega liderja, znanje o procesu pa velika dodana vrednost k osebnosti vsakega posameznika.

Za nečlane je strošek udeležbe 100 € + vat.