sl Slovenščina

 MREŽENJE Z VSEBINO


Spoštovani člani in prijatelji AmCham Slovenija,


ker sta za pozitivne spremembe in premike v družbi nujna dialog in sodelovanje med predstavniki države, gospodarstva in civilne družbe, vas z veseljem vabimo na AmCham Poslovni zajtrk.  


Dialog s predsednikom Vlade Republike Slovenije

 Janezom Janšo


 
Predloge in usmeritve poslovne skupnosti AmCham Slovenija in osmih AmCham delovnih komisij bosta predstavila mag. Ajša Vodnik, generalna direktorica AmCham Slovenija, in mag. Blaž Brodnjak, predsednik AmCham Slovenija.

 

Pogovor bo vodila Nevenka Črešnar Pergar, predsedujoča AmCham Komisiji za spodbujanje investicij in direktorica, NP Consulting.


PRIJAVA


Dogodka se lahko udeležite v živo na lokaciji (za omejeno število udeležencev) ali pa ga aktivno spremljate preko spletne platforme ZOOM. V obeh primerih so prijave na dogodek obvezne. 
Dogodek bo potekal v slovenskem jeziku s simultanim prevajanjem v angleščino.


Partner AmCham Poslovnega zajtrka:
Za člane AmCham Slovenija je udeležba na Poslovnih zajtrkih brezplačna, velja pa naslednje določilo: za Patron člane do 3 osebe, za kategorijo corporate do 2 osebi, za kategorijo entrepreneur do 1 oseba, za kategorijo non-profit 1 oseba na petih Poslovnih zajtrkih v letu. Dodatnim udeležencem – članom zaračunamo ½ kotizacijo v višini 25 EUR + DDV. Kotizacija za nečlane je 50 EUR + DDV. Izjema so veleposlaniki, namestniki veleposlanikov ter zaposleni v državni upravi. Odpoved udeležbe do 24 ur pred dogodkom. V primeru neudeležbe brez odpovedi vam bomo žal zaračunali kotizacijo.

 

Več informacij na www.amcham.si ali office@amcham.si.