sl Slovenščina

 

V sklopu programa Best of the Best, ki smo ga oblikovali kot vodilo, navdih in pomoč pri prenosu novih znanj in pozitivnih poslovnih izkušenj, bomo naslednji teden posvetili tematskemu sklopu ESG.

Z naraščanjem izzivov s katerimi se sooča družba, se povečuje tudi obseg priložnosti za njihovo reševanje. Vsako podjetje je globoko prepleteno z okoljskimi, socialnimi in upravljavskimi vprašanji ESG. Naslednje organizacije so prepoznale, da lahko močna ESG strategija ustvari vrednost za organizacijo in hkrati vrača družbi in se tako z odličnima projektoma umestili med finaliste Best of the Best 2022. Naslednji teden predstavljamo naslednji najboljši praksi:

  • Univerza v Ljubljani in Novartis v Sloveniji – Skupaj gradimo družbo znanja in blagostanja – Industrija in univerza
  • Zavarovalnica Triglav, Zavarujmo prihodnost 

Superfinalista tematskega sklopa bomo razglasili v posebni ediciji Coffee to Connect, na kateri se bomo skupaj z Andrejem Krajnerjem, direktorjem komuniciranja pri NLB, pogovarjali o vrednosti vpeljave ESG načel in izzivih komuniciranja. Pridružite se nam v petek, 21. 10. 2022 ob 10. uri prek spletne povezave. Prijavite se s klikom na spodnji povezavi.