sl Slovenščina

 Dragi člani AmCham Young Leaders Cluba,


 za zadnje letošnje uradno srečanje smo vam pripravili prav poseben večer. Družili se bomo v torek, 3. decembra 2019, ob 17. uri v Austria Trend Hotelu.

Ker je to rojstni dan našega največjega pesnika Franceta Prešerna, bomo tudi malce kulturno navdahnjeni. Govorili bomo o literaturi, poeziji in poslu, ter o prepletu le-teh.


 Naša gostja bo Miljana Cunta*, pesnica in prevajalka, urednica in vodja projektov v kulturi.Pogovor bo vodil Boštjan Koritnik, vodja Snežne kepe, tajnik in asistent na Pravni fakulteti Univerze v Ljubljani, urednik revij Pravnik, Javna uprava in TFL Glasnik. 

*Miljana Cunta, pesnica in prevajalka, urednica, vodja projektov v kulturi, ki je leta 2010 objavila pesniški prvenec Za pol neba, štiri leta pozneje Pesmi dneva s fotografijami Dušana Šarotarja in pred kratkim svojo tretjo zbirko Svetloba od zunaj. Bila je odgovorna urednica revije Emzin (2002–2004), programski vodja festivala Vilenica (2005–2009), koordinatorka programa festivala Fabula 2010 in programski vodja Fabule 2011. Je soavtorica Malega angleško-slovenskega in slovensko-angleškega slovarja, iz angleščine je prevedla tudi več pesniških zbirk. Revijalne objave njenih pesmi so izšle v Sloveniji, na Hrvaškem in v Italiji


KJE?

Austria Trend Hotel Ljubljana, Dunajska 154, Ljubljana


KDAJ?

3. december 2019, 

17.00 – 19.30Vabilo velja za  člane AmCham Young Leaders Cluba


Prijava: