sl Slovenščina

AmCham Best Practice Academy vam pošilja kratek test, rešite ga takoj!


Če imate dve možnosti, katero boste izbrali?


ZanosIzgorelost


Ustvarjanje – Težko delo


 2 uri v odlični družbi – Jamranje


Če ste, podobno kot večina, izbrali zanos, ustvarjanje in 2 uri v odlični družbi, se nam enostavno morate pridružiti na delavnici Zanos v poslovnem svetu – utopija ali vizija?, 26. septembra 2017 ob 15. uri v Orehovem gaju.


Kaj bomo počeli?


Ozavestili bomo zanos kot optimalno doživljajsko izkustvo pri doseganju kakovostnih rezultatov v poslovnem svetu. Kako se ga lotiti z vidika štirih nivojev bivanja: z vidika materialnega, čustvenega, umskega in duhovnega? Prepoznajte svoje vzvode za doseganje optimalnega stanja na različnih področjih in pridobite uporabne veščine. Koncept zanosa bomo povezali tudi z drugimi koncepti pozitivne psihologije – z osebnostnimi vrlinami, talentom in optimizmom.

Katarina Habe je doktorica psihologije, zaposlena kot predavateljica na Akademiji za glasbo v Ljubljani. Je glasbenica in psihologinja, ki svoje ravnovesje najde v združevanju intuitivnega umetniškega in analitičnega znanstvenega uma. Svoje poslanstvo vidi v navdihovanju ljudi, da prepoznajo in si upajo živeti svoje potenciale, ter na ta način soustvarjajo zadovoljno, zdravo družbo. Verjame v moč sodelovanja, prepletanja idej, spoštuje pogum in drznost prebojnikov in je prepričana, da se vedno najde prava pot.


Število mest je omejeno. Prednost imajo tisti, ki so prejeli vabilo. Če vabila niste prejeli, lahko s prijavo vseeno izkažete svoj interes, ki ga bomo potrdili, če bodo še prosta mesta.