sl Slovenščina

Izjemni posamezniki in skupine s povezovanjem, sodelovanjem in zaupanjem širijo znanje.


Vabljeni na Best of the Best 2019, kjer boste v živo spoznali tri finaliste, ki se s svojimi projekti potegujejo za naziv najboljšega v sklopu Povezovanje.


V najboljši družbi bomo spet v četrtek, 12. septembra 2019, od 15.00 do 16.30 v najboljši dnevni sobi, ki smo jo letos postavili kar v Centru inovativnega podjetništva NLB, Trg republike 2, 1000 Ljubljana.Ker v dnevni sobi ne gre brez prigrizkov in TV voditelja, bomo poskrbeli za obložene mize, vlogo voditelja pa predali Saši Jerkoviću.


Dogodka se bo kot aktivni poslušalec udeležil Iztok Renčelj, direktor področja prodaje in razvoja informacijskih storitev, Pošta Slovenije.

 Prijava:Prosimo, da se na dogodek prijavite najpozneje do srede11. septembra 2019, s klikom na zgornji gumb.

 


Dogodek je za člane AmCham Slovenija brezplačen, zaradi prostorske omejitve pa velja pravilo »first come, first served«. V kolikor se dogodka ne morete udeležiti, nam to prosim sporočite najkasneje do srede, 11. septembra 2019, do 15.00 ure. V primeru neudeležbe brez odpovedi, vam bomo zaračunali kotizacijo v višini 25 EUR + DDV, ki jo bomo namenili v dobrodelne namene.