sl Slovenščina

Izjemni posamezniki in skupine s svojo kreativnostjo in energijo motivirajo ne le zaposlenih v podjetjih, temveč celotno poslovno skupnost.


Vabljeni na Best of the Best 2019, kjer boste v živo spoznali tri finaliste, ki se s svojimi projekti potegujejo za naziv najboljšega v sklopu Motivacija.


 


Družili se bomo v sredo, 10. aprila, od 15.00 do 16.30 v najboljši dnevni sobi, ki smo jo letos postavili kar v Centru inovativnega podjetništva NLB, Trg republike 2, 1000 Ljubljana.Ker v dnevni sobi ne gre brez prigrizkov in TV voditelja, bomo poskrbeli za degustacijo, vlogo voditelja pa predali Saši Jerkoviću.


Dogodka se bo kot aktivna poslušalka udeležila Tanja Subotić Levanič, Direktorica korporativnih odnosov, Pivovarna Laško Union.
Prijava: 


Prosimo, da se na dogodek prijavite najpozneje do ponedeljka, 8. aprila 2019, s klikom na zgornji gumb.

Dogodek je za člane AmCham Slovenija brezplačen, zaradi prostorske omejitve pa velja pravilo »first come, first served«. V kolikor se dogodka ne morete udeležiti, nam to prosim sporočite najkasneje do torka, 9. aprila, do 15.00 ure. V primeru neudeležbe brez odpovedi, vam bomo zaračunali kotizacijo v višini 25 EUR + DDV, ki jo bomo namenili v dobrodelne namene.