sl Slovenščina

Izjemni posamezniki in skupine s svojimi inovativnimi poslovnimi praksami v slovenski poslovni prostor vnašajo nova znanja, pristope, izdelke, procese in poslovne modele.


Vabljeni na Best of the Best 2019, kjer boste v živo spoznali tri finaliste, ki se s svojimi projekti potegujejo za naziv najboljšega v sklopu Inovativnost.


V najboljši družbi bomo spet v sredo, 15. maja 2019, od 15.00 do 16.30 v najboljši dnevni sobi, ki smo jo letos postavili kar v Centru inovativnega podjetništva NLB, Trg republike 2, 1000 Ljubljana.V dnevni sobi ne gre brez prigrizkov in TV voditelja, bomo poskrbeli za obložene mize, vlogo voditelja pa predali Saši Jerkoviću.


Dogodka se bo kot aktivni poslušalec udeležil Andrej Krajner, direktor komuniciranja, NLB.


  


 Prijava:Prosimo, da se na dogodek prijavite najpozneje do ponedeljka, 13. maja 2019, s klikom na zgornji gumb.

 


Dogodek je za člane AmCham Slovenija brezplačen, zaradi prostorske omejitve pa velja pravilo »first come, first served«. V kolikor se dogodka ne morete udeležiti, nam to prosim sporočite najkasneje do torka, 14. maja 2019, do 15.00 ure. V primeru neudeležbe brez odpovedi, vam bomo zaračunali kotizacijo v višini 25 EUR + DDV, ki jo bomo namenili v dobrodelne namene.