sl Slovenščina

AmCham Slovenija to jesen ponosno gosti konferenco AmChams in Europe – 2016 Best Practices Conference. Prvič v Sloveniji, od 12. do 14. oktobra 2016.


 


Srečanje AmChams in Europe z izmenjavo najboljših praks poteka ob dveh letnih konferencah. AmCham Slovenija je bila izbrana kot gostiteljica evropske konference. 


V Ljubljani se bodo srečali predstavniki 29 AmChamov z namenom izmenjave najboljših praks in se potegovali za nagrado Creative Network Award na teme članstva in vodenja, zagovorništva in vpliva, komuniciranja in marketinga ter inovativnih programov. 2016 Best Practices Conference je za AmCham Slovenija priložnost, da predstavi Slovenijo kot perspektivno državo optimizma, odkrije nova partnerstva z drugimi AmChami in izpostavi mrežo svojih članov.


 


Zakaj sLOVEnija?


Ajša Vodnik, izvršna direktorica AmCham Slovenija, je članica izvršnega odbora AmChams in Europe, kjer spodbuja in podpira delo AmChamov po Evropi. AmCham Slovenija je eden najaktivnejših članov AmChams in Europe, dosega najvišjo rast članstva per capita in vodi z zgledom pri referenčnih programih, kot sta Partnerstvo za spremembe in AmCham Young ProfessionlasTM.


AmChams in Europe, ustanovljena leta 1963, danes:


  • združuje 46 AmChamov v 44 državah Evrope in Evrazije,
  • predstavlja interese več kot 17.000 ameriških in evropskih podjetij, ki zaposlujejo več kot 20 milijonov delavcev,
  • člani skupno prispevajo za več kot 1,1 bilijona ameriških dolarjev investicij na obeh straneh Atlantika.