sl Slovenščina

Kdaj?  21. in 22 oktober 2022

Kaj? Moč improvizacije v poslovnem svetu

AmCham YOUng vikend za 13. generacijo YoungPro bo mala šola improvizacije. ‘Učili’ se bomo improviziranih oziroma spontanih reakcij v različnih življenjskih situacijah.

Impro šola bo vključevala vaje na temo spontanosti, pripovedovanja zgodb, razumevanja odnosov s poudarkom na različnih statusih in prenosom osvojenih tehnik na realne situacije. Naučili se bomo, kako ustvariti varno okolje, kako jasno izražati ideje in podajati navodila, kako vzpostaviti sisteme kreativnega razmišljanja znotraj skupine, kako uporabljati in brati govorico telesa ter kako se znebiti kreativnih blokad kot sta samocenzura in strah pred neuspehom.

Kdo bo z nami?

Vid Sodnik, igralec, gledališki režiser, novinar in TV voditelj, ki se z gledališko improvizacijo ukvarja od leta 2004. Poučeval je na različnih srednjih in osnovnih šolah ter vse od ustanovitve, v IGLU impro šoli.

Peter Frankl, igralec in pedagog gledališke improvizacije. Je eden izmed ustanoviteljev Improvizacijskega gledališča Ljubljana – IGLU, kjer tudi poučuje v okviru njihove impro šole.

Rok Bohinc, improvizator, stand-up komik ter avtor mladinske kriminalke z naslovom Smrdljivc ter dejanski fotr. Rok je profesor sociologije, že več let  pa tudi poučuje improvizacijo na različnih team building delavnicah, na srednjih in osnovnih šolah ter na Vzgojnem zavodu Kranj.