sl Slovenščina

 

  • Podjetja z večjo raznolikostjo imajo 21 odstotkov večjo verjetnost, da bodo dosegla nadpovprečno uspešnost v primerjavi z drugimi podjetji (McKinsey, 2020).
  • Podjetja z raznolikimi vodstvenimi ekipami lahko ustvarijo 19 odstotkov več prihodkov iz naslova inovativnosti v primerjavi s podjetji, ki imajo manj raznolike ekipe (Boston Consulting Group, 2018).
  • 67 odstotkov iskalcev zaposlitve pri zaposlovalcu na vrh lestvice postavlja raznolikost na delovnem mestu (Glassdoor, 2019).
  • 41 odstotkov potrošnikov je že zamenjalo znamko zaradi pomanjkanja raznolikosti (Accenture).

To je nekaj razlogov zakaj danes vsa podjetja govorijo o raznolikosti in vključujoči kulturi. Na tokratni interaktivni delavnici si bomo nadeli druga imena in se preizkusili v igri vlog, spoznavali bomo predsodke in elemente raznolikosti na delovnem mestu.

 

DELAVNICO BOSTA VODILA:

 

Za vsebinsko pripravo so poskrbele udeleženke 13. generacije in članice ekipe AmCham Equals, Nikolaja Frece (A1), Nina Rozman (FrodX) in Deja Erjavec (Heads Talent Solutions).

Ekipa AmCham Equals, ki deluje v okviru AmCham Young Leaders Cluba, sledi viziji »živimo v družbi brez predsodkov, raznolikost nas bogati«. V ta namen organiziramo dogodke za izobraževanje AmCham skupnosti o pomenu konceptov vključenosti in enakopravnosti.

 

Svojo prijavo na dogodek oddajte s klikom na povezavo PRIJAVA.

PRIJAVA

Vabilo velja za udeležence 13. generacije AmCham Young ProfessionalsTM. Prosimo za potrditev udeležbe. V kolikor se dogodka ne boste uspeli udeležiti, pošljite sporočilo na young@amcham.si.