sl Slovenščina

 

Na naslednje srečanje 13. generacije AmCham Young Professionals se bomo odpravili na Škrabčevo domačijo, kjer nas bo gostil Janez Škrabec, direktor in lastnik podjetja Riko, vrhunski lider in gospodarstvenik, filantropist, Manager leta 2017, ki stavi na trajnost, okolju prijazno poslovanje ter podporo mnogih družbeno pomembnih vsebin in projektov.

Janez Škrabec je Riko razvil v vodilno slovensko inženiring podjetje, ki se je iz ponudnika tehnoloških rešitev na področju tehnološkega inženiringa, energetike, logističnih sistemov, prometne infrastrukture, gradbeništva, okoljevarstva in informacijske tehnologije uveljavilo kot partner za zeleno in digitalno transformacijo.

Z Janezom Škrabcem se bo pogovarjala Ajša Vodnik, generalna direktorica AmCham Slovenija in podpredsednica AmChams in Europe. 

 

 

 

Janez Škrabec je podjetnik mednarodnih razsežnosti. Pri svojih 33 letih je ustanovil podjetje Riko, ki uspešno deluje na mednarodnih trgih, predvsem na področju industrijskega inženiringa, okoljevarstvene, energetske, prometna infrastrukture, logističnih sistemov, gradbeništva in informacijske tehnologije.  Med mnogimi priznanji, ki jih je prejel za svoje delo, izstopa nagrada časnika Finance za izjemne dosežke na področju gospodarstva (2007), nagrada GZS za izjemne gospodarske in podjetniške dosežke (2008), manager leta (2017). Janez Škrabec je častni konzul Kraljevine Maroko, predsednik Alumni kluba Ekonomske fakultete UL, predsednik Slovenskega konzularnega zbora in vidni član mnogih poslovnih združenj.

 

Svojo prijavo na dogodek oddajte s klikom na povezavo PRIJAVA.

PRIJAVA

Vabilo velja za udeležence 13. generacije AmCham Young ProfessionalsTM. Prosimo za potrditev udeležbe. V kolikor se dogodka ne boste uspeli udeležiti, pošljite sporočilo na young@amcham.si.