sl Slovenščina

   IGRE TALENTOV: LEGO® SERIOUS PLAY® REŠEVANJE IZZIVOV IN SOCIODRAMAPREVERI PROGRAM!


Kdaj? Dan 1, 20. oktober 2017

Kaj? Reševanje izzivov bomo združili z igro in sestavljali LEGO kocke. Moč metode LEGO® SERIOUS PLAY® je v tem, da ekipe z lastnim znanjem rešujejo zapletene probleme in izzive. Igra povečuje naš miselni potencial. Pri igri se pravila, ki nas običajno omejujejo, zabrišejo. Postanemo bolj drzni in pripravljeni na nova spoznanja.

»Človeka bolje spoznaš pri eni uri igre, kot pa če se z njim pogovarjaš celo življenje (Platon).«

Kdo? Anže Bečaj, certificiran LEGO® SERIOUS PLAY® moderator, podjetnik in član AmCham Young Leaders Club.Kdaj? Dan 2, 21. oktober 2017

Kaj? Sociodrama AmCham Young Professionals™ ne bo dramski krožek, scenarij ni napisan vnaprej. V katerih vlogah se bomo preizkusili, katere maske si bomo nadeli in katere sneli? Sociodrama je improvizacija in igra vlog po principu 'tukaj in zdaj'. Sociodrama izvira iz psihodrame, psihoterapevtske metode, ki se uporablja za razvijanje osebnostnih in profesionalnih potencialov, domišljije, fleksibilnosti in izražanja.

Kdo? Ana Rokvić Pinterič, producentka v Lutkovnem gledališču Ljubljana in vodja delavnic psihodrame.

Kdaj in kje?


20. in 21. oktober 2017


Rimske Terme, Rimske Toplice 10, 3272 Rimske Toplice


Vabilo velja za udeležence 8. generacije AmCham Young ProfessionalsTM. Število mest je omejeno na 65. Pogoji udeležbe so navedeni na povezavi: PROGRAM. Več informacij na young@amcham.si.


Prijava: