sl Slovenščina

 IGRE TALENTOV: REŠEVANJE IZZIVOV LEGO® SERIOUS PLAY® IN 'ENERGY MANAGEMENT'PREVERI PROGRAM!


Kdaj? Dan 1, 19. oktober 2018

Kaj? Reševanje izzivov bomo združili z igro in sestavljali LEGO kocke. Moč metode LEGO® SERIOUS PLAY® je v tem, da ekipe z lastnim znanjem rešujejo zapletene probleme in izzive. Igra povečuje naš miselni potencial. Pri igri se pravila, ki nas običajno omejujejo, zabrišejo. Postanemo bolj drzni in pripravljeni na nova spoznanja.

»Človeka bolje spoznaš pri eni uri igre, kot pa če se z njim pogovarjaš celo življenje (Platon).«

Kdo? Anže Bečaj, certificiran LEGO® SERIOUS PLAY® moderator, podjetnik in član AmCham Young Leaders Club.Kdaj? Dan 2, 20. oktober 2018

Kaj? 'Z Energy Management Workshop' bomo preklopili na ravnotežje v poslovnem življenju. Raziskave Evropske agencije za varnost in zdravje pri delu namreč kažejo, da skoraj vsak četrti delavec trpi zaradi stresa. Stres je krivec za slabo počutje in slabšo učinkovitost. Zato bomo iskali odgovore na vprašanja, kako si polniti baterije, kako upravljati z energijo in kam usmerjati energijo za osebno in poslovno uspešnost? Zaloga naše osebne energije usmerja naš potencial!

Kdo? Saša Gotić Car, Above Academy. 

Kdaj in kje?


19. in 20. oktober 2018


Bohinj ECO Hotel, Triglavska cesta 17, 4264 Bohinjska Bistrica


Vabilo velja za udeležence 9. generacije AmCham Young ProfessionalsTM. Število mest je omejeno na 65. Pogoji udeležbe so navedeni na povezavi: PROGRAM. Več informacij na young@amcham.si.


Prijava:


AmCham Heroes