sl Slovenščina


 


IGRALCI VLOG:


AGENTI SPREMEMB IN LIKI IZ SOCIODRAME
 


Dan 1: Agenti sprememb: Veščine obvladovanja procesa uvajanja inovacij


Prvi dan se bomo preizkusili v vlogi agenta sprememb, zadolženega za implementacijo strateških projektov v konkretnem podjetju. Preko uporabe harvardske računalniške simulacije bomo prejeli izziv, kako pravilno razporediti ukrepe udejanjanja zastavljene spremembe glede na svojo vlogo in ostale izzive, s katerimi se srečuje konkretna organizacija. Gradili bomo povezavo med lastnimi procesi sprememb in najnovejšimi znanstvenimi spoznanji o uspešnih praksah spreminjanja organizacij.


Kdo? Prof. dr. Miha Škerlavaj, redni profesor managementa na Ekonomski Fakulteti, Univerza v Ljubljani.


 


Dan 2: Sociodrama


Sociodrama AmCham Young Professionals™ ne bo dramski krožek, scenarij ni napisan vnaprej. V katerih vlogah se bomo preizkusili, katere maske si bomo nadeli in katere sneli? Sociodrama je improvizacija in igra vlog po principu 'tukaj in zdaj'. Sociodrama izvira iz psihodrame, psihoterapevtske metode, ki se uporablja za razvijanje osebnostnih in profesionalnih potencialov, domišljije, fleksibilnosti in izražanja.


Kdo? Ana Rokvić Pinterič, psihodramska terapevtka, SNG Drama.
 Kdaj in kje?


8. in 9. november 2019


Rimske Terme, Toplice 10, 3272 Rimske Toplice


Vabilo velja za udeležence 10. generacije AmCham Young ProfessionalsTM. Število mest je omejeno na 65. Velja načelo 'first come – first served’. Prijave bodo odprte en teden, do 18. oktobra 2019.


Več informacij na young@amcham.si.


 


Prijava:AmCham Heroes: