sl Slovenščina

Sociodrama AmCham Young Professionals™


To ne bo dramski krožek, scenarij ni napisan vnaprej. V katerih vlogah se bomo preizkusili, katere maske si bomo nadeli in katere maske bomo sneli? Sociodrama je improvizacija in igra vlog po principu 'tukaj in zdaj'. Sociodrama izvira iz psihodrame, psihoterapevtske metode, ki se uporablja za razvijanje osebnostnih in profesionalnih potencialov, domišljije, fleksibilnosti in izražanja.Skozi Sociodramo AmCham Young Professionals™ nas bo vodila Ana Rokvić Pinterič.

Ana Rokvić Pinterič, zaposlena v Lutkovnem gledališču Ljubljana, je svoje znanje na področju različnih gledaliških metod pridobivala pri številnih priznanih mentorjih po Sloveniji in tujini. Od leta 2000 je delala kot režiserka, pedagoginja in igralka v različnih društvih in ustanovah, ter kot mentorica vodila več mednarodnih gledaliških izmenjav po Evropi. Je ustanoviteljica skupine Grad Teater, s katerim so osem let organizirali tudi festival gledališča, glasbe in plesa Le Soleil. V letu 2016 je zaključila študij psihodrame v Zagrebu, trenutno pa s koterapevtom Jako Sotlarjem vodita terapevtsko skupino v Ljubljani.

Kdaj in kje?


Četrtek, 6. april 2017,

od 17.00 do 20.00,


Lutkovno gledališče Ljubljana, Šentjakobski oder, Krekov trg 2, Ljubljana


Vabilo velja za udeležence 7. generacije AmCham Young ProfessionalsTM. Prosimo za potrditev udeležbe. V kolikor se dogodka ne boste uspeli udeležiti, pošljite sporočilo na young@amcham.si.


Prijavite se: