sl Slovenščina

 Kaj počne in kako deluje eden najhitreje rastočih proizvajalcev izolacijskih materialov – Knauf Insulation? Podjetje je dobilo priznanje Zlata gazela 2013, na področju zelenih rešitev Urbanscape se lahko pohvali z ozelenitvijo ene izmed svetovno največjih bolnišnic na Švedskem in operne hiše v Dubaju, v Sloveniji pa ima razvojni center za celotno podjetje Knauf Insulation. Trenutno v Škofji Loki gradijo nov izobraževalno-demonstracijski center za vzhodno Evropo, Avstrijo in Italijo.Z nami se bo pogovarjal tudi Tomaž Lanišek, MBA, glavni direktor OEM Europe & CIS, Knauf Insulation, vrhunski in energični poslovnim lider. Tomaž Lanišek je med drugim dobitnik naziva AmCham Top Potential of the Year 2011 in AmCham mentor.


 

»Še pred petnajstimi leti nismo bili nikjer, zdaj pa smo drugi do tretji na svetu. Naš uspeh gre po organski poti, s povečevanjem kapacitet, torej z gradnjo novih tovarn ali pa s prevzemi najboljših podjetij. Ker razmišljamo prebojno in vemo, da bo prihodnost zelena, so tja usmerjene tudi naše inovacije.«


Tomaž Lanišek, Knauf Insulation za Dnevnik preberi intervju


V Knauf Insulation gremo v petek, 20. aprila 2018. Odhod iz Ljubljane je predviden ob 13.00. Dobimo se na parkirišču P+R Dolgi most. Povratek nazaj v Ljubljano je predviden ob 20.00. Podrobne informacije o programu obiska še sledijo.

 


Vabilo velja za udeležence 8. generacije AmCham Young ProfessionalsTM. Prosimo za potrditev udeležbe. Na voljo je 50 mest, zato pohitite s prijavo. Prijave za srečanje na terenu bodo odprte do petka 13. aprila 2018 oziroma do zapolnitve mest. Vsa dodatna vprašanja mi pošljite na young@amcham.si.


Prijava:


AmCham Heroes: