sl Slovenščina

Pri pogajanjih vedno nekdo zmaga in drugi izgubi. Resnica ali mit? O tem, kaj so in kaj niso pogajanja, se bomo pogovarjali z vrhunskim poslovnim liderjem in pogajalcem, dr. Ervinom Pfeiferjem, direktorjem in lastnikom podjetja Avanton. Kako taktike pogajanj izgledajo v praksi? Kakšna so pravila igre? Kako obvladati pogajanja kot veščino uspešnega liderja? Odkrivali bomo potenciale, brusili taktike in se učili iz praktičnih izkušenj.


 


Kaj novega boste izvedeli o pogajanjih?


  • Kaj je uspeh v pogajanjih?
  • Kako taktike in strategije pogajanj zgledajo v praksi? Kako doseči cilj na pogajanjih?
  • Katere so faze pogajanj, od priprav do zmage? Kakšna so pravila igre?
  • Kakšne so lastnosti dobrega pogajalca? Kako dobri pogajalci ste si?  

Dr. Ervin Pfeifer je direktor in lastnik podjetja Avanton, svetovalec za ekonomiko poslovanja in upravljanje sprememb, prestrukturiranje poslovanja družb, ukrepe racionalizacije, prenovo poslovnih procesov. Večino karierne poti se ukvarja z upravljanjem sprememb, bodisi pri vzpostavljanju upravljanja poslovno-finančnih tveganj in skrbnih pregledov bank, kot CFO pri poslovni sanaciji največjega slovenskega proizvajalca obutve, Peko d.d., ali kot izvršni direktor z izvajanjem ukrepov racionalizacije in organizacijskega prestrukturiranja v NLB d.d. Specializiran je za področja financ, energetike, telekomunikacij in kovinsko-predelovalne industrije.


Kdaj in kje?


Torek, 27. marec 2018,


od 17.00 do 19.00.


Kristalna palača (BTC) – 2. nadstropje, Ameriška ulica 8, Ljubljana.


Vabilo velja za udeležence 8. generacije AmCham Young ProfessionalsTM. Prosimo za potrditev udeležbe. V kolikor se dogodka ne boste uspeli udeležiti, pošljite sporočilo na young@amcham.si.


Prijava:


AmCham Heroes:


Partner zdravih prigrizkov: