sl Slovenščina


 


O tem, kaj so in kaj niso pogajanja, se bomo pogovarjali z vrhunskim poslovnim liderjem in pogajalcem, dr. Ervinom Pfeiferjem, direktorjem in lastnikom podjetja Avanton. Skozi simulacijo bomo odkrivali kako obvladati pogajanja kot veščino uspešnega liderja.


Na simulaciji bomo igrali vloge in skozi praktične primere ugotovili kaj je uspeh v pogajanjih, kako doseči cilj na pogajanjih in stopiti na pot sprememb, katere so faze pogajanj od priprav do zaključka, v katerem trenutku so pogajanja zašla v krivo smer, katere taktike pogajanj obvladamo in katerih se še lahko naučimo, kakšno vlogo igra neverbalna komunikacija v pogajanjih in še veliko več. Odkrivali bomo potenciale, brusili taktike in se učili iz praktičnih izkušenj.Dobili boste odgovore na paket vprašanj.


1. Kaj je uspeh v pogajanjih? Kako doseči cilj na pogajanjih?

2. Kako dobri pogajalci ste in kako lahko postanete še boljši?

3. Kako taktike pogajanj izgledajo v praksi? Kakšna so pravila igre? 

Dr. Ervin Pfeifer je direktor in lastnik podjetja Avanton, svetovalec za ekonomiko poslovanja in upravljanje sprememb, prestrukturiranje poslovanja družb, ukrepe racionalizacije, prenovo poslovnih procesov. Večino karierne poti se ukvarja z upravljanjem sprememb, bodisi pri vzpostavljanju upravljanja poslovno-finančnih tveganj in skrbnih pregledov bank, kot CFO pri poslovni sanaciji največjega slovenskega proizvajalca obutve, Peko d.d., ali kot izvršni direktor z izvajanjem ukrepov racionalizacije in organizacijskega prestrukturiranja v NLB d.d. Specializiran je za področja financ, energetike, telekomunikacij in kovinsko-predelovalne industrije.


Kdaj in kje?


Sreda, 20. marec 2019,


od 17.00 do 20.00,


Austria Trend Hotel, Dunajska 154, Ljubljana.


Prijava:Vabilo velja za udeležence 9. generacije AmCham Young ProfessionalsTM. Prosimo za potrditev udeležbe. V kolikor se dogodka ne boste uspeli udeležiti, pošljite sporočilo na young@amcham.si. 

AmCham Heroes: