sl Slovenščina

 

Danes se svet spreminja neizmerno hitro, k temu pa prispeva močna vključenost informacijskih tehnologij kot vse bolj prisotna in neizogibna stalnica našega vsakdana. Na 7. srečanju AmCham Young Professionals se bomo z Andražem Štalcem, soustanoviteljem in direktorjem ene vodilnih trženjskih oz. »performance« agencij v Evropi, pogovarjali o vlogi, ki jo informacijska tehnologija igra v našem poslovnem in zasebnem življenju. Iskali bomo odgovore na vprašanja:

  • kaj so nove tehnologije in v kakšnih oblikah krojijo naš vsakdan,
  • kakšne novosti nam nove tehnologije omogočajo v poslovnem življenju in katera nova področja z njimi odpirajo,
  • kdo narekuje nove inovacije in izume,
  • kakšni so možni scenariji za prihodnost uporabe novih tehnologij in informacijske družbe.

 

 

 

Andraž Štalec je direktor in soustanovitelj podjetja Red Orbit ter certificiran Google trener, ki se že od leta 2001 usmerja v področje digitalnega marketinga. Kot redni govornik sodeluje na številnih domačih in tujih dogodkih kot so SOF, Fanfara, Google CEE Varšava, seminarji Gospodarske zbornice Slovenije, obenem pa sodeluje in svetuje številnim visoko konkurenčnim podjetjem, kot so Abanka, Gorenje, Mobitel, Atlantic Droga Kolinska. Andraž Štalec je tudi dobitnik priznanja Najpodjetniška ideja leta 2009 in priznanja Start up Slovenije 2010.

 

Svojo prijavo na dogodek oddajte s klikom na povezavo PRIJAVA.

PRIJAVA

Vabilo velja za udeležence 13. generacije AmCham Young ProfessionalsTM. Prosimo za potrditev udeležbe. V kolikor se dogodka ne boste uspeli udeležiti, pošljite sporočilo na young@amcham.si.