sl Slovenščina

'Leadership Voyage': Matej Potokar, izvršni podpredsednik, CosyLab.


Na našem naslednjem srečanju bomo iz prve roke spoznali pot poslovnega voditelja. V podjetju Cosylab nas bo gostil Matej Potokar, izvršni podpredsednik podjetja, in ugledni poslovi voditelj z mednarodnimi izkušnjami. Pred kratkim je iz visokega korporativnega IKT sveta stopil v vrhunsko slovensko podjetje. Z nami bo delil zgodbe in izkušnje s svoje poslovne poti.Na katera vprašanja bomo iskali odgovore?


  • Kaj je uspeh? Kako čez vzpone in padce na poslovni poti?
  • Kako voditi time? Kako sestaviti zmagovalno ekipo in kako motivirati ljudi? Kje iskati talente? Kakšna je vloga organizacijske kulture in vrednot?
  • Kaj prinaša skok iz korporativnega v podjetniški svet? In kaj prinaša svet (pre)hitrih sprememb?
  • Kakšna je prihodnost odnosov v času hitrih sprememb? Kako razvijati voditeljske spodobnosti in kako prenašati znanje?Matej Potokar, izvršni podpredsednik, CosyLab. Poslovni lider z mednarodnimi izkušnjami. Po uspešni mednarodni karieri v tehnološkem velikanu  Microsoft se je pridružil podjetju Cosylab, slovenskemu tehnološkemu prebojniku s podjetniško vizijo. Cosylab je v svetovnem merilu vodilno podjetje za razvoj kontrolnih sistemov za pospeševalnike delcev, tako za sisteme protonske terapije kot sisteme za velike eksperimentalne fizikalne naprave. Aktualna vloga Mateja Potokarja v mednarodno nagrajenem podjetju je vodenje globalne tržne strategije in širitve trga.

 

V podjetju Microsoft je vodil ekipo z več kot sedemsto zaposlenimi v štirinajstih državah. Vodil je izjemne talente in ekipe na poti kompleksnih poslovnih preobratov, razvoja trga in strategije širitve poslovanja, doseganja hitre rasti prihodkov, povečanja storitev in operativne odličnosti. 

 Kdaj in kje?


Torek, 6. marec 2018,

od 17.00 do 19.00.


Cosylab, Gerbičeva ulica 64, Ljubljana.


Vabilo velja za udeležence 8. generacije AmCham Young ProfessionalsTM. Prosimo za potrditev udeležbe. V kolikor se dogodka ne boste uspeli udeležiti, pošljite sporočilo na young@amcham.si.


Prijava:


AmCham Heroes: