sl Slovenščina

 

Kdo bodo naši gostje na naslednjem srečanju? Mladi liderji preteklih generacij AmCham Young Professionals in izjemni strokovnjaki na svojih področjih od kemije, logistike, programskega inženiringa in performans coachinga. Karierna pot jih ves čas vodi iz Slovenije v tujino in nazaj. Njihova skupna točka je vodenje in to, da so si za igrišče karierne in osebne rasti izbrali AmCham Young.

 

 

Raul Intriago Lombeida, član uprave, Lek

Raul Intriago Lombeida prihaja iz Ekvadorja, diplomiral je iz poslovne administracije v ZDA in magistriral s področja financ na Ekonomski fakulteti v Ljubljani. Je strokovnjak za logistiko in finance ter AmCham Young Professionals 3. generacije. Svojo kariero v Leku je začel leta 2008 na področju financ kot kontrolor proizvodnega obrata. V Novartisu je bil odgovoren za globalno oskrbovalno verigo proizvodne mreže aseptičnih izdelkov, leta 2018 pa je prevzel še vodenje Globalne strategije in preoblikovanje globalne Oskrbe. Danes iz Ljubljane vodi slovenski in indijski operativni center za Novartisove tehnične dejavnosti, ki bosta v prihodnje zagotavljala globalne storitve za celotno proizvodno mrežo.

Dr. Vita Godec, direktorica, Lenis farmacevtika

Vita Godec je diplomantka biokemije in doktorica kemije z MBA na IEDC Bled, AmCham Young Professionals 8. generacije in AmCham top potencial leta 2018. Vita je kariero tudi začela kot asistentka na Katedri za organsko kemijo in kot mlada raziskovalka na Fakulteti za kemijo In kemijsko tehnologijo. Svoje raziskovalno delo na področju protibakterijskih učinkovin je s pomočjo mednarodne štipendije UNESCO-L’Oréal »Za ženske v znanosti« nadaljevala na podoktorski ravni v Veliki Britaniji, kjer pa jo je industrija potegnila iz akademskih vod. Po vrnitvi v Slovenijo je kot raziskovalka najprej delala v Biofarmacevtiki v Leku, od leta 2015 pa je prehodila pot od projektne vodje do direktorice v podjetju Lenis farmacevtika, kjer se ukvarjajo s preskrbo Jugovzhodne Evrope z nišnimi zdravili. Navdušujejo jo upravljanje sprememb, digitalizacija in optimizacija procesov ter podatkovna analitika.

Aljaž Dobnikar, razvojni inženir programske opreme, Plume Design

Aljaž Dobnikar je inženir elektrotehnike z magisterijem iz švicarskega inštituta za tehnologijo ETH Zürich in AmCham top potencial 2022. Na njegovem LinkedIn profilu lahko preberemo, da je njegova strast tehnologija! Že na Fakulteti za elektrotehniko se je zaljubil v raziskovanje, odkrivanje in učenje. Zanima ga vse od nove rabe obstoječih naprav, razvoja programske opreme do načrtovanja strojne opreme. Vodi ekipo inženirjev v podjetju Plume Design. Pri delu in v življenju si rad zastavlja visoke cilje.

Dr. Sabina Đuvelek, organizacijska psihologinja in performance coach

Sabina Đuvelek, organizacijska psihologinja in performance coach, udeleženka 5. generacije AmCham Young Professionals ter članica Young Leaders Cluba, se v svojem poklicnem življenju ukvarja z vodenjem, predvsem z integracijo coaching veščin v vodstvene stile. Je doktorica psihologije, ki pri svojem delu razvija in implementira strokovne izobraževalne programe, ki osebe opolnomočijo, da postanejo bolj proaktivni, odgovorni in kreativni. Je članica Slovenskega coaching združenja, Soustanoviteljica Coaching akademije članica Društva prihologov Slovenije ter ustanovna članica pri EMCC Slovenija (European mentoring and coaching Council).

 

Svojo prijavo na dogodek oddajte s klikom na povezavo PRIJAVA.

PRIJAVA

Vabilo velja za udeležence 13. generacije AmCham Young ProfessionalsTM. Prosimo za potrditev udeležbe. V kolikor se dogodka ne boste uspeli udeležiti, pošljite sporočilo na young@amcham.si.