sl Slovenščina

So (how to…) Do It (better?)!


Kompas – kako komunicirati, se povezovati, sodelovati, motivirati.Zamislite si situacijo – sestanek z novim poslovnim partnerjem ali prvič v novi družbi. Z nekaterimi ljudmi se enostavno ujamemo na isti ‘valovni dolžini’, z drugimi pač ne. Prilagajamo se in skušamo doseči premik, komunikacija pa ne steče in ne steče.

 

Na naslednjem srečanju bomo iskali odgovore na vprašanje, zakaj se z nekaterimi sogovorniki ne ujamemo na prvi 'klik' in s kakšnim kompasom se lahko orientiramo v komunikaciji?


Česa se boste naučili?


  • Tehnik ujemanja in komuniciranja z različnimi sogovorniki – sodelavci, strankami, vodji in drugimi.
  • Uporabe SDI® (Strength Deployment Inventory) kompasa (orodja) za osebnostni razvoj – kako komunicirati, se povezovati, reševati konflikte, graditi odnose, motivirati. 

Naš trener bo Sebastian Radetić Car, ekonomist po izobrazbi, po srcu pa navdušenec nad temami osebnostne rasti ter učinkovitimi načini za doseganje poslovne odličnosti. V zadnjih letih je sodeloval z več kot 2500 posamezniki na področjih osebnega razvoja, komuniciranja, prodaje, vodenja in cocahinga odnosov. Certificiran je za uporabo in interpretacijo orodja SDI – Strength Deployment Inventory(R).


Kdaj in kje?


Četrtek, 15. februar 2018,

od 17.00 do 19.00.


Kristalna palača (BTC) – 2. nadstropje, Ameriška ulica 8, Ljubljana.


Vabilo velja za udeležence 8. generacije AmCham Young ProfessionalsTM. Prosimo za potrditev udeležbe. V kolikor se dogodka ne boste uspeli udeležiti, pošljite sporočilo na young@amcham.si.


Prijava:


AmCham Heroes: