sl Slovenščina

Paket inovativnih orodij: Design Thinking & Scrum.Kaj se lahko naučimo iz oblikovalskega načina razmišljanja in reševanja izzivov in kaj iz  metode za učinkovitejši način razvijanja programske opreme? Paket inovativnih orodij za AmCham Young Professionals vključuje:


  • uvod v agilne metodologije oz. agilne pristope, ki se danes v organizacijah uporabljajo za vodenje projektov in razvoj produktov;
  • spoznavanje z metodo Design Thinking za kreativno odkrivanje in reševanje izzivov. Design Thinking faze so razumevanje, opredelitev problema, kreiranje idej, prototipiranje in testiranje rešitev;
  • spoznavanje z agilno metodo Scrum – lastnosti metode, Scrum ekipe in v čem so drugačne od klasičnih ekip, Scrum vloge in Scrum dogodki. 

Matej Golob, CorpoHub bo naš Design Thinking trener. Svojo profesionalno pot je začel z desetletno kariero v korporativnem svetu, z diplomo iz računalništva, magisterijem iz ekonomije in Executive MBA cum laude. Kariera ga je iz korporacije vodila v podjetništvo, v svet start-up podjetij in vitkega inoviranja. Danes je partner v podjetju CorpoHub, kjer transformira uveljavljene organizacije v vodilne na področju vitkega in agilnega inoviranja z združevanjem Design Thinking, Lean Startup in agilnih metod.

Scrum trener bo Voranc Kutnik, CorpoHub. Voranc je certificiran Scrum Professional in edini Management 3.0  trener v Sloveniji. Po 10 letih dela v IT panogi se je odločil, da so agilne metodologije tisto, s čimer se želi ukvarjati. Je eden izmed začetnikov vpeljave agilnih pristopov in metode Scrum v slovenskem prostoru.


Kdaj in kje?


Četrtek, 18. januar 2018,

od 17.00 do 19.30.


Kristalna palača (BTC) – 2. nadstropje, Ameriška ulica 8, Ljubljana.


Vabilo velja za udeležence 8. generacije AmCham Young ProfessionalsTM. Prosimo za potrditev udeležbe. V kolikor se dogodka ne boste uspeli udeležiti, pošljite sporočilo na young@amcham.si.


Prijava:


AmCham Heroes:


 


Partner zdravih prigrizkov: