sl Slovenščina

Uglašeni možgani za učinkovito vodenje


Dr. Nikolaos Dimitriadis (MBA), Trizma Neuro, Univerza v SheffielduNevrovodenje, nevroekonomija, nevromarketing, nevroretorika. Nevroznanost osvaja poslovne vede, ki na podlagi spoznanj o delovanju človeških možganov na glavo postavljajo svoje metode in koncepte delovanja. Kako nam nevroznanost pomaga razumeti vedenjske navade, odzive in komunikacijo v poslovnem svetu? Kakšna je sinergija med delovanjem možganov in vodenjem? Kako s spreminjanjem delovanja možganov izboljšati vodstvene pristope?

 

Na vsa ta vprašanja nam bo odgovoril Dr. Nikolaos Dimitriadis (MBA), Trizma Neuro, Univerza v Sheffieldu, guru na področju nevroznanosti v trženju, komunikaciji in vodenju. Strokovnjak na področju poznavanja možganov za učinkovito vodenje s praktičnimi izkušnjami iz svetovnih korporacij in avtor knjige "Neuroscience for Leaders – A Brain Adaptive Leadership Approach" tokrat v Slovenijo prihaja na konferenco Talent šteje, kjer bo naslovil potencial talentov za poslovno rast. »Z razumevanjem in uporabo nevroznanosti, vedenjske ekonomije in psihologije, lahko možgane razvijemo tako, da postanejo naša najbolj dragocena prednost.« Dr. Nikolaos Dimitriadis

 

Dr. Nikolaos Dimitriadis (MBA), Trizma Neuro, Univerza v Sheffieldu, povezuje nevroznanost in vedenjsko znanost s področjem trženja, komunikacij, vodenja in izobraževanja. Svetoval je svetovnim korporacijam kot so IKEA, IBM, Nestle, Banca Intesa Sanpaolo, Holcim, Coca Cola Hellenic, Raiffeisen Bank, Teekanne. Je direktor podjetja Trizma Neuro, ki je specializirano za nevromarketing, in regionalni direktor britanske Univerze Scheffiled za Srbijo, Črno goro in Makedonijo. Na omenjeni univerzi je tudi magistriral in doktoriral iz poslovnih ved. »Vse, kar smo, je v naših možganih,« pravi dr. Dimitriadis.

Kdaj in kje?


Torek, 5. december 2017,

od 17.00 do 19.00.


Kristalna palača (BTC) – 2. nadstropje, Ameriška ulica 8, Ljubljana.


Vabilo velja za udeležence 8. generacije AmCham Young ProfessionalsTM. Prosimo za potrditev udeležbe. V kolikor se dogodka ne boste uspeli udeležiti, pošljite sporočilo na young@amcham.si.


Prijava:


AmCham Heroes:


Partner zdravih prigrizkov: