sl Slovenščina

 

Na naslednjem srečanju, 15. novembra 2022, bodo udeleženci 13. generacije AmCham YOUng Professionals raziskovali uporabno psihologijo, s pomočjo katere se bodo naučili boljšega upravljanja s seboj, svojim časom in stresom.

Na delavnici se bomo naučili:

  • prepoznavanja različnih delovnih stilov,
  • učinkovitega sodelovanja z različnimi delovnimi stili,
  • oblikovanja smernic za razvoj kariere na podlagi delovnih stilov in
  • načinov, kako se izogniti izčrpanosti in izgorelosti.

 

Jan Kovačič je specialist za razvoj osebnostnih potencialov. V vlogi coacha izvaja delavnice in seminarje na teme povezane z emocionalno inteligentnostjo, medosebnimi odnosi, transakcijsko analizo, učinkovito komunikacijo in vodenjem. Vodil je več kot 300 izobraževalnih dogodkov, kot coach pa je vključen tudi v stalno supervizijo pri certificiranem supervizorju iz organizacijske transakcijske analize z Nizozemske.

Trenutno je doktorski študent s področja psihologije osebnosti na Univerzi v Ljubljani. Poleg univerzitetnega študija psihologije je zaključil tudi specialistični študij transakcijsko-analitične psihoterapije na IPSA inštitutu.

 

Svojo prijavo na dogodek oddajte s klikom na povezavo PRIJAVA.

PRIJAVA

Vabilo velja za udeležence 13. generacije AmCham Young ProfessionalsTM. Prosimo za potrditev udeležbe. V kolikor se dogodka ne boste uspeli udeležiti, pošljite sporočilo na young@amcham.si.