sl Slovenščina

Tisto več, kar dela program AmCham Young Professionals drugačen in usmerjen naprej, so udeleženci programa, liderji naslednje generacije. Trenutna situacija nam res ni pisana na kožo, saj bomo morali na druženja v živo še malo počakati, ampak dajmo digitalnemu svetu priložnost in okrepimo naše medsebojne povezave znotraj 11. generacije. Tokrat bomo delili veščine in reševali izzive med udeleženci 11. generacija AmCham Young Professionals.

Na naslednjem srečanju bomo v skupinah reševali izzive. Vsaka skupina bo prejela izziv in namig za veščino, s katero bo izziv lažje rešiti. Med člani skupine bo tudi oseba, ki veščino obvlada in jo bo delila z ostalimi.

V katerih vlogah boste nastopali?

Vloga moderatorke ali moderatorja: imaš poslovno ali strokovno znanje, ki bi ga želel/-a deliti? Napiši, katere veščine bi želel/-a deliti s kolegi iz 11. generacije.

Vloga izzivalke ali izzivalca: imaš poslovni ali karierni izziv, ki bi ga želel/-a reševati z 11. generacijo? Napiši izziv, morda ga bomo reševali na naslednjem srečanju.

Vabilo velja za udeležence 11 generacije AmCham Young ProfessionalsTM. Prosimo za potrditev udeležbe. V kolikor se dogodka ne boste uspeli udeležiti, pošljite sporočilo na young@amcham.si.