sl Slovenščina

55/7/38 je formula komuniciranja, kjer vsebina predstavlja 7 %. Kaj pa ostalo? V poplavi sporočil, dogodkov, govorcev in predstavitev je izstopati zahtevno, a nujno. Kako povedati zgodbo in se s sporočilom vtisniti v glave občinstva? Umetnost komuniciranja in javnega nastopanja bomo osvajali z Martino Merslavič, trenerko in vodjo regije Adriatic, Own The Room.

Pripravite se na bootcamp komunikacijskih veščin, kjer boste ves čas na nogah. Tehnik komuniciranja in javnega nastopanja ne bomo prepuščali teoriji, ampak jih bomo preizkušali v praksi.

Vsebina treninga:
1) Executive presence
2) Presenting powerfully with slides
3) Storytelling
4) Handling tough questions and objections

 

Martina Merlslavič je ena izmed 50 globalno licenciranih trenerjev komunikacijskih veščin po metodi Own The Room. Posameznike in organizacije spodbuja, da spregovorijo izven svoje cone udobja. Trdno verjame, da je rast pogojena z vstopanjem v območje neznanega, s preizkušanjem novih pristopov in z učenjem na lastnih napakah. Prepričana je, da je reševanje problemov najboljši povod za napredovanje. Njen cilj je izkoristiti vsako priložnost za dvigovanje standardov na področju javnega nastopanja in organizacijskega komuniciranja. Poleg tega, da je cenjena trenerka javnega nastopanja, je Martina je tudi odlična poznavalka trženja in komuniciranja ter izkušena vodja projektov in poslov.