sl Slovenščina

Izstopaj z Own The Room. Trening komuniciranja in javnega nastopanja. 


55/ 7/ 38 je formula komuniciranja, od tega vsebina predstavlja 7 %. Kaj pa ostalo? V poplavi sporočil, dogodkov, govorcev in predstavitev je težko izstopati. Obstaja veliko nasvetov, kako za hip pritegniti pozornost, kako pa povedati zgodbo s sporočilom in se vtisniti v glave občinstva, je recept najboljših. Na naslednjem srečanju bomo osvajali veščine komuniciranja in javnega nastopanja z Martino Merslavičtrenerko in vodjo regije Adriatic, Own The Room.Treningi javnega nastopanja Own The Room niso običajno izobraževanje. Pripravite se na bootcamp komunikacijskih veščin, kjer boste nenehno na nogah. Tehnik komuniciranja in javnega nastopanja ne bomo prepuščali teoriji, ampak jih bomo preizkušali v praksi.


Trening vas bo izuril v:


  • 8 tehnikah, s katerimi boste zbudili in vzdrževali pozornost občinstva;
  • obvladovanju treme;
  • strukturi učinkovitega elevator pitcha. 

Martina Merslavič, trenerka in vodja regije Adriatic, Own The Room. Martina je ena izmed 40 globalno licenciranih trenerjev komunikacijskih veščin po metodi Own The Room. Posameznike in organizacije spodbuja, da spregovorijo izven svoje cone udobja. Trdno verjame, da je rast pogojena z vstopanjem v območje neznanega, s preizkušanjem novih pristopov in z učenjem na lastnih napakah. Prepričana je, da je reševanje problemov najboljši vzvod napredovanja. Njen cilj je izkoristiti vsako priložnost za dvigovanje standardov na področju javnega nastopanja in organizacijskega komuniciranja. Martina je sicer odlična poznavalka trženja in komuniciranja, izkušena vodja projektov in poslov, ter cenjena trenerka javnega nastopanja.

 Kdaj in kje?


Četrtek, 8. november 2018,


od 17.00 do 20.00.


Kristalna palača (BTC) – 2. nadstropje, Ameriška ulica 8, Ljubljana.


Vabilo velja za udeležence 9. generacije AmCham Young ProfessionalsTM. Prosimo za potrditev udeležbe. V kolikor se dogodka ne boste uspeli udeležiti, pošljite sporočilo na young@amcham.si.


Prijava:
 

AmCham Heroes