sl Slovenščina

Psihologija uspeha: moč transformacije kompetenc


Mentalna perspektiva in transformacija kompetenc posameznika kot baza uspeha Zadnje poročilo raziskave Svetovnega gospodarskega foruma "The Future of Jobs Report" razkriva, kako se bo povpraševanje po veščinah in kompetencah hitro spremenilo že do leta 2022:Naša naslednja delavnica bo usmerjena v prevajanje kompetenc v prakso in pomen transformacije motivacije v metamotivacijo ter komunikacije v metakomunikacijo. 


Na srečanju bomo naslovili:


  • transformacijo kompetenc,
  • skrivnosti uma in štiri fokuse učenja,
  • duhovno inteligenco in njen pozitivni učinek za človeški kapital v podjetju,
  • izostreno opazovanje in posledično manj šumov v komunikaciji. 

Liljana Cvjetičanin, dipl. psih., kinetik in grafolog, je predavateljica, ki želi deliti svoje navdušenje in pogled na različne zapletene situacije pri delu na področjih od prodaje, motivacije, posameznikove rasti do vodenja. Vodi treninge in coaching za osebni razvoj, prodajo, motivacijo zaposlenih, timski razvoj in predvsem treninge, ki povečujejo samozavest in samoiniciativnost posameznika, posredno pa izjemne rezultate. Ima več kot petindvajset let izkušenj na področju proučevanja posameznika – človekove notranjosti tako na individualni, kot tudi na družbeni ravni. Njena predavanja so doživetje, v njih pa se prepleta teoretično znanje in opazovanje posameznika.

 Kdaj in kje?


Sreda, 9. oktober 2019,


od 17.00 do 19.30.


Ekonomska fakulteta Univerze v Ljubljani, Kardeljeva ploščad 17, Ljubljana.


Vabilo velja za udeležence 10. generacije AmCham Young ProfessionalsTM. Prosimo za potrditev udeležbe. V kolikor se dogodka ne boste uspeli udeležiti, pošljite sporočilo na young@amcham.si.


Prijava:


AmCham Heroes: