sl Slovenščina

Preobrazba podjetja: zgolj transformacija ali tekma s samim seboj?Srečali se bomo z dvema uspešnima poslovnima voditeljema, ki delujeta v slovenskem prostoru. Njuna skupna točka je izkušnja iz transformacije v podjetjih. Z nami bosta John Denhof, izvršni direktor in predsednik uprave Nove KBM, ki vodi strategijo preobrazbe Nove KBM z ambicijo, da postane vodilna slovenska banka, in Ksenija Špiler Božič, kreatorka voditeljstva pri BB Consulting in svetovalka generalnega direktorja v Steklarni Hrastnik. Po modelu BB (Biti Boljši) je pred osmimi leti skupaj z možem Andrejem Božičem na noge na novo postavila Steklarno Hrastnik.

Ksenija Špiler Božič, direktorica podjetja BB Consulting je po modelu BB (Biti Boljši) skupaj z možem Andrejem Božičem pred osmimi leti na novo postavila na noge Steklarno Hrastnik.


Ksenija Špiler Božič je po osnovni izobrazbi ekonomistka, zase pa pravi, da je iskalka biserov. V ljudeh prepozna in spodbuja talente. Danes v podjetju BB Consulting kot direktorica in poslovna trenerka pripravlja programe za razvoj zaposlenih, za rast timov in individualne poslovne coachinge. V 17-letih delovanja podjetja je razvila svoj inovativen intuitiven pristop v coachingu in kvantni model za spremembe. Poleg delovanja v Steklarni Hrastnik je med drugim sodelovala v zgodbah: Hidria Perles, Si.mobil, Summida, Litostroj Power, Elektro Ljubljana, Petrol Energetika, Messer, ABB.

John Denhof, izvršni direktor in predsednik uprave Nove KBM vodi strategijo petih stebrov, z ambicijo transformacije Nove KBM v vodilno slovensko banko.


John Denhof je finančni strokovnjak z izkušnjami, ki jih je pridobil na vodstvenih funkcijah v banki Citibank v Singapurju, Veliki Britaniji, Turčiji, Republiki Češki in Španiji. V 25 letih delovanja v finančni dejavnosti je načrtoval in izvedel repoziconiranje bank ter jih preoblikoval v institucije z vzdržno rastjo in dobičkonosnostjo. Od 1. marca 2017 zaseda mesto predsednika uprave Nova KBM. Trenutno vodi strategijo petih stebrov, ki bo transformirala Novo KBM z ambicijo, da postanne vodilna slovenska banka. Proces prestrukturiranja banke je osredotočen na poslovno odličnost, rast in profit, tveganja in skladnost, operativno učinkovitost ter upravljanje s talenti.

Kdaj in kje?


Četrtek, 12. oktober 2017,

od 17.00 do 19.00.


Kristalna palača (BTC) – 2. nadstropje, Ameriška ulica 8, Ljubljana.


Vabilo velja za udeležence 8. generacije AmCham Young ProfessionalsTM. Prosimo za potrditev udeležbe. V kolikor se dogodka ne boste uspeli udeležiti, pošljite sporočilo na young@amcham.si.


Prijava: