sl Slovenščina

Dve uspešni poslovni zgodbi, ki se v zasebnem svetu zlijeta v enoSrečali se bomo z dvema uspešnima poslovnima voditeljema, ki delujeta v slovenskem poslovnem prostoru. Druži ju strast do dela, vztrajnost in partnerstvo. Z nami bosta Laura Smrekar, partnerica in direktorica komuniciranja v svetovalni družbi Competo ter ambasadorka eCoaching platforme Potendo, in Enzo Smrekar, MBA, predsednik uprave Droge Kolinske ter glavni direktor Strateškega poslovnega področja v Atlantic Grupi, ki je med drugim tudi dobitnik nagrade za oglaševalsko osebnost leta 2018.


Z gostoma se bo pogovarjala mag. Ajša Vodnik, generalna direktorica, AmCham Slovenija.O čem bo tekla beseda?


  • Osebna blagovna znamka.
  • Tandem: korporativni svet vs. podjetništvo.
  • Vztrajnost in zaupanje = temelj vodenja in odnosov.
  • Odgovornost do sebe in drugih.  

Laura Smrekar je partnerica in direktorica komuniciranja v svetovalni družbi Competoki se ukvarja z iskanjem in selekcijo, HR svetovanjem in razvojem. Je tudi ambasadorka eCoaching platforme Potendo. V Competu je odgovorna za področje komuniciranja in marketinga, v njeni domeni pa je tudi vodenje projektov iskanja in izbora kadrov na istih področjih. Po izobrazbi je univerzitetna diplomirana sinologinja in diplomantka Londonske šole za odnose z javnostmi. Poklicna pot jo je dobrih 15 let nazaj zanesla v mednarodno zaposlitveno agencijo, kjer je dodobra spoznala področje zaposlovanja in kadrovanja in se – kot pravi sama – vanj zaljubila. Kot partnerka v 23-članski ekipi, vodja komuniciranja in tista, ki se redno srečuje s številnimi podjetji in kandidati, ima širok vpogled v razmere na trgu dela ter trende na področju prihodnosti dela. 

Enzo Smrekar, MBA je predsednik uprave Droge Kolinske d.d. in glavni direktor Strateškega poslovnega področja v Atlantic Grupi. Je poslovni lider s 30 let izkušenj na področju trženja in managementa, od tega 18 let v multinacionalkah kot so Philip Morris, Diageo in LVMH. Ima podjetniške izkušnje s start up-i s področja management consultinga, marketinga in HRM. Sodeloval je pri integracijah in pripojitvah družb (Droga in Kolinska, Grandprom, Soko Štark, Tobex) ter pri reorganizaciji skupine DK v sodelovanju z družbo Stearn & Stewart. Leta 2010 je vodil prodajni proces Droge Kolinske, ki je bil uspešno zaključen s prevzemom s strani Atlantic Grupe.


Je tudi certificiran coach z diplomama Coaching and Mentoring na Oxford Brookes University ter NLP Richard Bandler – Society in pro bono coach in mentor številnim mladim liderjem v programih AmCham Young Professionals, CEED, IEDC MBA. Aktiven je tudi kot predsednik upravnega odbora Prva osebna zavarovalnica, član nadzornega sveta Športne loterije, predsednik smučarske zveze Slovenije ter član sveta guvernerjev AmCham Slovenija.

 Kdaj in kje?


Sreda, 3. oktober 2018,


od 17.00 do 19.00.


Kristalna palača (BTC) – 2. nadstropje, Ameriška ulica 8, Ljubljana.


Vabilo velja za udeležence 9. generacije AmCham Young ProfessionalsTM. Prosimo za potrditev udeležbe. V kolikor se dogodka ne boste uspeli udeležiti, pošljite sporočilo na young@amcham.si.


Prijava:


AmCham Heroes


Partner zdravih prigrizkov: