sl Slovenščina

Predstavljajte si, da poslušate najbolj dolgočasno prezentacijo kadarkoli. Misli vam uhajajo k telefonu, veke pa se vam zapirajo kar same od sebe. Monoton glas. Nizanje podatkov. Žargonski izrazi in kratice, ki jih razen govorca ne razume nihče. Edina oseba, ki ima pozitiven izraz na obrazu, očitno drsa po Instagramu. Takšne situacije niti niso tako redke, a vi imate možnost biti drugačni. Boljši!

Skrivnosti uspešnega komuniciranja bo na 2. srečanju 13. generacije YOUng Professionals predala trenerka družbe Own The Room Martina Merslavič.

Na treningu se bomo naučili: 

  • kako zbuditi in ohraniti pozornost občinstva,
  • kako se s sporočilom vtisniti v glave publike,
  • kako izstopati v poplavi sporočil in govorcev,
  • kako povedati zgodbo,
  • kako se znebiti treme.

Martina Merslavič je izkušena poznavalka komuniciranja in trenerka javnega nastopanja, ki trdno verjame, da ima vsakdo sposobnost in odgovornost, da izboljša svoj javni nastop in s tem ustvarja več dodane vrednosti za svoje občinstvo. Je ena izmed 50 globalno licenciranih trenerjev komunikacijskih veščin po metodi Own the Room, v tej vlogi sodeluje s korporacijami po vsem svetu

 

Svojo prijavo na dogodek oddajte s klikom na povezavo PRIJAVA.

PRIJAVA

Vabilo velja za udeležence 13. generacije AmCham Young ProfessionalsTM. Prosimo za potrditev udeležbe. V kolikor se dogodka ne boste uspeli udeležiti, pošljite sporočilo na young@amcham.si.