sl Slovenščina

AmCham Young Leaders Club se predstavi & neverbalna komunikacija od A do ŽKrog komunikacijskih večin, ki smo jih osvajali tekom leta, bomo sklenili z neverbalnim komuniciranjem. Roke za glavo, zehanje, sklenjene dlani, prekrižane roke, rdečica na obrazu. Res drži razmerje 65 : 35 za neverbalno komuniciranje? Z nami bo Liljana Cvjetičanin, dipl. psih., kinetik in grafolog.


Zgodbe 8. generacije pa tudi slučajno še ni konec. Na srečanju se nam bo predstavil klub mladih liderjev, AmCham Young Leaders Club, ki združuje vse generacije AmCham Young Professionals.  

Kaj boste izvedeli na srečanju?


1. AmCham Young Leaders Club


  • Cilj je sodelovati in soustvarjati boljšo prihodnost, močno gospodarstvo in visoko kvaliteto življenja.
  • Želimo razvijati sebe in druge v boljše poslovne liderje in Slovenijo sooblikovati v državo optimizma.
  • Aktivno sodelujemo v iniciativi Vračamo družbi – uspeh je odgovornost.

2. Neverbalna komunikacija od A do Ž


Liljana Cvjetičanindipl. psih., kinetik in grafolog, je strokovnjakinja z več kot 25 leti izkušenj na področju proučevanja posameznika – človekovega notranjega delovanja, njegovega odzivanja na zunanje dejavnike, na vplive okolja in stresne situacije vsakodnevnega življenja. 

Kdaj in kje?


Sreda, 9. maj 2018,


od 17.00 do 19.00.


Kristalna palača (BTC) – 2. nadstropje, Ameriška ulica 8, Ljubljana.


Vabilo velja za udeležence 8. generacije AmCham Young ProfessionalsTM. Prosimo za potrditev udeležbe. V kolikor se dogodka ne boste uspeli udeležiti, pošljite sporočilo na young@amcham.si.


Prijava:
 

AmCham Heroes:Partner zdravih prigrizkov: